Julmarknad 29/11

12 november, 2015 av Admin

Välkommen till Örnsbergs Scoutkårs Julmarknad!

1:a Advent, 29 november 10-16 i Aspuddens skolas ljushall

Örnsbergs Scoutkårs julmarknad firar 50 år! Den 29 november håller Örnsbergs Scoutkår för femtionde året i rad julmarknad, ett evenemang som vänder sig lika mycket till barn som till vuxna.

 

Förutom traditionella inslag såsom försäljning av godsaker, bakverk, hantverk, julklappar och lotter erbjuder den här julmarknaden också bland annat spökvandring för de minsta, femkamp där barn kan utmana sina föräldrar i tomtekast, pysselhörna och sist men inte minst försäljning av sockervadd tillverkad på plats.

 

Varmkorv, våfflor, kaffe med lussebulle och annat gott finns förstås också att köpa för den som är hungrig. Som vanligt håller vi till i Aspuddens skolas ljushall. I scoutkårens julmarknad ingår också en omfattande loppis där det går att fynda allt från kläder till möbler och husgeråd.

 

En annan höjdpunkt är marknadens auktion, där ett antal objekt bjuds ut under humoristiska former av en vältalig auktionsförrättare. Har du aldrig varit på en äkta auktion? Passa på att se hur det går till!

10 % till UNHCR

 

Örnsbergs Scoutkår är en del av sin tid och sin omvärld. I år skänker kåren 10 % av vinsten från julmarknaden till UNHCR.

 

På marknaden finns förstås också information om Örnsbergs Scoutkår, som just nu växer så det knakar. Välkommen till detta arrangemang för alla åldrar, vi garanterar 100% julmys!

 

Örnsbergs Scoutkår

p.s. Hjälp oss genom att sprida Facebookevenemanget till dina nära och kära! Tack för ditt stöd! https://www.facebook.com/events/827916780655633/ d.s