Dag 4: Dublin

22 juli, 2014 av Admin

Efter en välbehövd sovmorgon blev vi väckta av en vänlig vaktmästare/allt i allo i scoutgården som inte visste att vi skulle bo där.

Idag hade vi en lite friare dag dvs att scouter och ledare delade upp sig på mindre grupper för att utforska Dublin. Ledarna dvs Carl, Jonny och Kalle letade reda på Dublins Scout Shop för att spana in vad de sålde det slutade med inköp av böcker för 600 kr. Förhoppningsvis kommer de komma till nytta i kommande års programplanering.

En annan grupp besökte Irlands nationalmuseum för historia, Trinity colleges fina campusområde, parken vid King’s Inn, Dublins konstmuseum de slutade dagen vid S:t Stephens Green.

En andra grupp hängde på den första gruppen fram till King’s Inn sen gick de till S:t Stephens green men tog en omväg för att se staden.

En och annan glass avnjöts under dagen.

Den tredje gruppen följde med bussen till ändhållplatsen och hittade där en park sen jobbade de tillbaka sig mot scoutgården och tog det lugnt på en gräsplätt i närheten.

Nu är det snart dags för att sova för imorgon styr vi kosan mot delmål tre det vill säga Isle of Man mitt ute i Irländska sjön

 

Bilder kommer när vi har en bättre internetanslutning