Dag 16: Manchester och hemfärd

6 augusti, 2014 av Admin

Vi är hemma nu men jag tänkte avsluta bloggandet med att berätta lite om vår sista dag. Vi vaknade hyfsat utvilade efter att ha sovit natten i sängar och möttes av doften av stekt bacon. Våra värdar hade fixat engelsk frukost bestående av bacon, korv, äggröra, rostat bröd mm. Det blev väldigt uppskattat.
Sen tog vi oss till Museum of Science and Industry och tittade lite på utställningarna om Manchesters historia. Kort kan man säga att det har skett mycket i Manchester och många uppfinningar har hittats på där.
Sen begav vi oss på en lite promenad genom stan och hamnade på Picadilly Gardens, där släpptes alla fria för shopping vilket uppskattades av de flesta. Bland annan Primark lockade. Efter tre timmars fritid så var det dags att bege sig mot flygplatsen och även fast det kändes tidigt att börja röra sig redan vid kl 16 så visade det sig vara en rätt bra tid. Det tar tid att förflytta sig i grupp! Lite försenade så lyfte planet vid 21:30-tiden och 00:30 så mötte vi flera föräldrar på Arlanda.
Jag misstänker att alla sov gott den natten.

Nu är det slut på bloggandet för den här gången, jag hoppas alla valpar har haft en lyckad resa. Det har i alla fall jag!